Ir al contenido principal

Sobre Mí



Em dic Degor, tinc 13 anys i visc a Menàrguens.
Vaig nèixer el 27 de setembre de 2005 a   Almería. Ara vaig al institut Almatà a Balaguer.Mai de aixecar a les set per anar al autobús a les set i mitja i anar cap al institut.Allà paso sis hores i torno a casa a les tres de la tarda.
M’agrada el futbol,jugar a videojocs ,normalment al Clash of Clans,un joc de estratègia en el que paso molt temps conectat. També miro YouTube,normalment miro TheGrefg i RubiusWTF però no paso molt temps fent deures.
No m’agrada mates,anar al institut i tampoc la ceba,no suporto aquestes tres coses,per a mi són les tres pitjors del món!
No hi ha molta més cosa de mi per dir perquè no es que fagi moltes més coses.
I fins aquí la meva biografia. 
Aquesta es amb 5 anys:      I aquesta d'ara:
     

Comentarios

Entradas más populares de este blog

TREBALL D'ART

Comentari Els Primers Freds Miquel Blay                                   Degor Calucai Ins. Almatà Rosa Plana Index 1. Introducció……………………………………………………………………..pàg 2 2. Documentació general /catalogació…………………………………………..pàg 2 3. Biografia de l’autor…………………………………………………………….pàg 2 4. Anàlisi formal………………………………………………………………….pàg 3 5.Característiques del realisme en escultura:...................................................pàg 4 6. Interpretació………………………………………………………………….pàg 5 7.Contingut i significació de l’escultura…………………………………………pàg 6 8.Funció i tema de l’escultura…………………………………………………..pàg 6 1. Introducció. Blay aconseguí amb aquesta obra “Els primers freds” un dels èxits més importants de l’escultura hispànica de l’època. Destaquem d’aquest conjunt escultòric els primers indicis d’un simbolisme que es manifesta en les formes suaument esfumades dels cossos i en els marcats estat d’ànim dels personatges, que no dei

El Vassallatge, base del Feudalisme

· El vassallatge era un pacte de fidelitat que s'establia en una doble cerimònia. ·L' homenatge ,era quan el vassall s'agenollava davant el rei i li prometia fidelitat,consell en el govern i també ajuda militar.  ·La investidura ,era quan el rei entregava un feu al vassall perquè el governés i l'explotés econòmicament. ·El senyor feudal podia cedir una part del seu feu a altres nobles menys poderosos com els cavallers,perquè el governessin i hi mantinguessin un petit exèrcit. ·D'aquesta manera,molts nobles es van convertir en senyors feudals,principalment de forma vitalícia,però,poc a poc van anar traspassant el càrrec per herència als seus fills. ALT CLERO És la principal divisió social dins el  clergat. El clergat forma part dels tres estaments.